Matarsystem från United Components A/S informerar och presenterar 3 olika ämnen

Nyheter

September 2022

 

Matarsystem från United Components A/S informerar och presenterar 3 olika ämnen

Vi har levererat en kompakt matarsystem till en kund i många år som hade ett behov av att hantera, orientera och mata 3 olika storlekar av skruvar med brickor.

Matningssystemet består av en cirkulär topp som är specialtillverkad för kunden i ett 5-axligt bearbetningscenter och som är monterad på en vibratordrev, en linjär skena som också är monterad på en vibratordrev, en sensor för att undvika olämpliga köer på skenan och en separering som tar bort och presenterar skruven så att den kan samlas in och installeras i produktionslinjen i efterföljande led.

Kunden häller helt enkelt skruvarna i den cirkulära toppen, som sedan orienterar och separerar skruvarna med vibrationer så att de kan avanceras i en rak rad. Den linjära skenan tar sedan över och använder också vibrationer för att styra skruvarna framåt.

En sensor styr antalet skruvar så att trycket från detta inte blir så stort att det påverkar matningen. Slutligen separeras skruvarna individuellt och presenteras i enlighet med kundens behov för vidare hantering av skruven.

Titta på matningssystemet i videon

LÄS VÅRA SENASTE NYHETER

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i SverigeNyheter April 2024   Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United...

Vi välkomnar Per-Olof

Vi välkomnar Per-Olof

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag, United Components AB, som Per-Olof tillträder som Key Account Manager.

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20