Jobbet är tillsatt

OBS. Jobbet är tillsatt – Innesäljare & tekniksupport till United Components AB

United Components AB sysslar med försäljning/konsultation och teknisk service av lösningar och komponenter, riktat till skandinaviska industriföretag.

Vår målgrupp kännetecknas av de största maskinbyggarna och företagen i Skandinavien. Våra kunder ställer stora krav på hög kvalitet och driftsäkerhet.

Vi har en solid kundplattform och har byggt ett mycket välkänt varumärke på vår marknad som är synonymt med hög kvalitet och service. Då vi är i en expansiv fas i Skandinavien söker vi en ny kollega till vår interna säljavdelning där du kommer att vara företagets ansikte och röst utåt.

Ansvar och arbetsuppgifter

I ditt arbete som Innesäljare kommer du att ansvara för att ta emot och hantera beställningar, offerter och förfrågningar från våra kunder antingen via telefon eller e-post.

Du är strukturerad i ditt arbete och det är naturligt för dig att ge en god service till både kunder, leverantörer och kollegor – även under tidspress. Som person är du en lagspelare som motiveras av att arbeta tillsammans för att nå våra gemensamma mål i både Sverige, Danmark och Norge. Du kommer att ansvara för alla uppgifter relaterade till försäljning, inklusive orderhantering, inköp, beställning av frakt, underhåll av varor i affärssystemet, faktura samt offert uppföljning samt olika ”ad hoc” uppgifter. Säkerställa uppföljning av kundförfrågningar i vår ärendehantering dagligen, bokning av transporter samt uppföljning av leveranser och returer.

Arbeta med masterdata för våra artiklar samt uppdatera prisfiler. Viss CRM hantering förekommer samt daglig kontakt med våra tyska leverantörer samt reklamationsärenden.I nära samarbete med våra KAM-säljare ute på ”fältet” kommer du att ansvara för att våra kunder får det bästa stödet hela vägen från offert, beställning och leverans. Du kommer vara United Components första kontaktperson på vår växel samt i vår ärendehantering.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du är serviceinriktad, proaktiv, noggrann och snabb på tangenterna samt kan skapa struktur runt dig i en hektisk vardag med många uppgifter i gång parallellt.

Du har erfarenhet av orderhantering, inköp eller kundtjänst från tidigare jobb. Dina primära arbetsverktyg kommer att vara Dynamics Business Central och Microsoft Office. Tjänsten kräver att du kan läsa och skriva flyttande i både Svenska och engelska. Tyska är meriterande.

United Components AB är ett expansivt företag, vi arbetar ständigt med att optimera och förbättra våra processer som vi förväntar oss att du deltar i. Vi erbjuder goda arbetsvillkor i ett tillväxtorienterat företag med möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Du kommer självklart att bli grundligt introducerad och utbildad för uppgiften samtidigt som du kommer få hjälp av erfarna kollegor.

Ansökan

Skicka ett CV och personligt brev till oss. Märk mailet med: Innesäljare & tekniksupport

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss enligt nedan:

Fredrik Petersson (VD Sverige)

+46 (0) 700 47 58 20

Mail: frp@ucse.se

Axel Adolfsson (Key Account Manager)

+46 (0) 722 33 67 22

Mail: axa@ucse.se

LÄS VÅRA SENASTE NYHETER

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i SverigeNyheter April 2024   Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United...

Vi välkomnar Per-Olof

Vi välkomnar Per-Olof

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag, United Components AB, som Per-Olof tillträder som Key Account Manager.

Läs mer

Matning av påskontakt

Matning av påskontakt

Alla våra Astro matarsystem designas, utvecklas och byggs internt, och nu har vår skickliga design- och monteringsavdelning precis skickat ut ytterligare en matarsystem .

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20