Vi styrker vores svenske selskab

Nyheter

Januari 2023

 

Per-Olof tillträder som Key Account Manager

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag,United Components AB, med en riktigt stark säljprofil i form av Per-Olof Aldeborn 🦾😊

Per-Olof ansluter till vår svenska avdelning som Key Account Manager och kan kontaktas på tel. +46 (0) 702 68 98 64 och mail: peo@ucse.se

Han kommer närmast från en tjänst som Area Sales Manager i Rittal och har de senaste 15 åren haft försäljnings- och chefsbefattningar i samma bolag.

Privat bor Per-Olof i en liten stad som heter Magnarp utanför Ängelholm med sin fru Annelie och deras döttrar Sara och Therese. 

Där fritiden för fru och barn går åt till ridning och islandshästar har Per-Olof istället kastat sig in i kampsport i form av Tae Kwon-do och thaiboxning, som han tränat sedan han var 16 år. 

Dessutom läggs mycket tid på att träna familjens hund, en liten, fransk bulldogg när det inte är intresset för motorcyklar och amerikanska bilar som drar. 

Det är inte bara kampsporten som fyllt Per-Olofs liv sedan han var 16, han har även kört motorcyklar på Road Racing-banor för ändamålet. De har nu ersatts med ett garage där Harley-Davidson bråkar med vänner.  

Vi är superglada över att utöka teamet i Sverige, och ser fram emot samarbetet. 

LÄS VÅRA SENASTE NYHETER

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i SverigeNyheter April 2024   Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United...

Matning av påskontakt

Matning av påskontakt

Alla våra Astro matarsystem designas, utvecklas och byggs internt, och nu har vår skickliga design- och monteringsavdelning precis skickat ut ytterligare en matarsystem .

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20