Automationslösningar från

United Components

Automation af høj kvalitet

VÅR EXPERTIS

Kvalitet | Know-how | Rådgivning

Vi är återförsäljare i Sverige för Zimmer Group, Stöger, Promess, RNA, Weiss samt vårt egna utvecklade system ASTRO. Hos oss får du inte bara komponenter, utan även kompletta automationslösningar.

Med över 10 ingenjörer i vårt danska moderbolag har vi den tekniska expertisen och erfarenheten för att leverera exceptionella lösningar som överträffar det vanliga. Vi strävar efter att förstå dina specifika behov och skapa skräddarsydda automationslösningar som optimerar din produktionsprocess och ökar effektiviteten.

Vi är partners och leverantörer för ledande företag inom automationsbranschen i Sverige. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående support för att möta dina krav och förväntningar.

Utöver försäljning och leverans av komponenter och system tar vi också hand om service och reparation för våra tillverkare.

Behöver du  vägledning i projektet?

Kontakta oss idag 

Kontakta oss idag klicka här

Senaste nyheter

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i SverigeNyheter April 2024   Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United...

Vi välkomnar Per-Olof

Vi välkomnar Per-Olof

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag, United Components AB, som Per-Olof tillträder som Key Account Manager.

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20