Produkter från RNA Automation

United Components

RNA Automation besitter den tekniska expertisen och erfarenheten som krävs för att ta itu med även de mest krävande och komplexa projekten, vägleda dem från konceptualisering till framgångsrik implementering av fullt fungerande automatiserade matningssystem.

Genom att dra nytta av deras breda utbud av standardutrustning, skräddarsyr RNA automatiska system som är exakt anpassade för att möta dina specifika krav och preferenser.

Från anpassad automation till skålmatare, stegmatare, linjära matare och flexibla matare, står RNA Automation redo att leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

RNA-vibratorsystem

Med en årlig produktion av över 1 500 matningssystem är RNA ledande inom vibrationslösningar i Europa.

Vårt sortiment omfattar traditionella vibratorsystem, cirkulära vibratorsystem och linjära vibratorsystem, med eller utan separering i slutet av den linjära vibratorn.

Bunkrar och påfyllningssystem

Bunkrar och påfyllningssystem är en viktig del av vibrationslösningar som ofta förbises. Dessa system används för att fylla på matningssystemen och säkerställa deras stabilitet.

Vi besitter en unik kunskap och samarbetar med flera leverantörer för att hitta den optimala lösningen för din uppgift, med bunkrar i storlekar från 0,1 till 2000 liter.

Flexibla matningssystem

Marknaden för flexibla matningssystem växer snabbt och genom vårt samarbete med schweiziska Asycube kan vi erbjuda marknadens starkaste lösningar för flexibla matningssystem med vibrationer i 3-axlar.

Komponenter i vibratorsystem

United Components AB är distributör av RNA, världens största leverantör av komponenter för konstruktion av vibratorsystem.

Vi kan leverera alla tänkbara lösningar av högsta kvalitet på marknaden.

Astro matarsystem

Astro matarsystem är vårt eget lokalt tillverkade produkt baserad på de överlägsna vibrationskomponenterna från RNA.

Dessa lösningar är väl lämpade för en mängd olika ämnen och erbjuds till rimliga priser med korta leveranstider.

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20