Välkommen till

United Components

VÅR EXPERTIS

Kvalitet | Know-how | Rådgivning

Vi på United Component är stolta återförsäljare i Sverige för Zimmer Group, Stöger, Promess, RNA, Weiss och vårt eget utvecklade system ASTRO. Vi erbjuder inte bara försäljning av komponenter utan även kompletta automationslösningar till våra kunder.

Med över 10 ingenjörer i vårt danska moderbolag har vi den tekniska expertisen och erfarenheten för att leverera exceptionella lösningar som överträffar det vanliga. Vårt mål är att förstå era specifika behov och utveckla skräddarsydda automationslösningar som optimerar er produktionsprocess och ökar effektiviteten.

Vi är er pålitliga partner och leverantör för dessa ledande företag inom automationsbranschen i Sverige. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa produkter och tillhandahålla enastående support för att möta era krav och förväntningar.

 

Behöver du rådgivning?

Kontakta oss

Utöver försäljning och leverans av komponenter och system tar vi oss också an service och reparation för dessa tillverkare. Ni kan lita på oss för att ge er den tekniska support och expertis ni behöver för att hålla er automationsutrustning i toppskick.

Med vår starka tekniska kompetens och dedikerade team är vi redo att ta oss an era utmaningar och leverera innovativa automationslösningar som överträffar era förväntningar.

United Components grundades 2003 av Niels H. Sørensen och har idag sitt huvudkontor i Middelfart, Denmark. Vårat svenska huvudkontor ligger i Ängelholm, Sverige.

Kontakta oss idag för att höra hur vi kan göra skillnad för dig

LÄS VÅRA SENASTE NYHETER

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Vi förstärker inom försäljningen i SverigeNyheter April 2024   Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United...

Vi välkomnar Per-Olof

Vi välkomnar Per-Olof

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag, United Components AB, som Per-Olof tillträder som Key Account Manager.

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20