Vi förstärker inom försäljningen i Sverige

Nyheter

April 2024

 

Vi välkomnar Anette Sundin till United Components!

Vi är glada över att kunna meddela att Anette Sundin har börjat jobba på United Components AB, som vårt senaste tillskott inom försäljning.

Med en gedigen erfarenhet och en passion för att skapa starka kundrelationer är vi övertygade om att Anette kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.

Anette har en bakgrund inom försäljning och kundservice, och hennes kompetens och engagemang kommer att vara en tillgång för både vårt företag och våra kunder. Hon är väl förtrogen med våra produkter och tjänster och har redan börjat göra sig hemmastadd på vårt kontor i Ängelholm.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Anette och är övertygade om att hennes bidrag kommer att vara av stor betydelse för vårt fortsatta arbete med att leverera högkvalitativa lösningar och service.

LÄS VÅRA SENASTE NYHETER

Vi välkomnar Per-Olof

Vi välkomnar Per-Olof

Vi är superglada att kunna meddela att vi stärker vårt svenska företag, United Components AB, som Per-Olof tillträder som Key Account Manager.

Läs mer

Matning av påskontakt

Matning av påskontakt

Alla våra Astro matarsystem designas, utvecklas och byggs internt, och nu har vår skickliga design- och monteringsavdelning precis skickat ut ytterligare en matarsystem .

Läs mer

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20