Produkter från PROMESS Montage

United Components

PROMESS är din partner inom montering och testteknik

Med över två decenniers dedikerad erfarenhet specialiserar sig Promess på utveckling, tillverkning och global distribution av elektromekaniska monteringspressar. Deras expertis ligger i att skapa omfattande teknologier skräddarsydda för att hantera både individuella och komplexa monterings- och testutmaningar. Utöver sina elektromekaniska monteringspressar producerar de roterande pressar, momentsystem och arbetsstationer för att möta olika tillverkningsbehov. Dessutom erbjuder deras portfölj högkvalitativa standardkomponenter för att komplettera deras erbjudanden. Med ett omfattande utbud av lösningar erbjuder Promess gränslösa alternativ för att möta dina specifika krav med precision och tillförlitlighet.

Manuella arbetsstationer

Arbetsstationerna är känd för sin höga precision och är särskilt lämplig för delar som kräver mikrometerprecision. Den integrerade NC-servopressen positionerar med en noggrannhet på +/- 0,001 mm. Dess kompakta design gör den platsbesparande och kräver minimalt utrymme. Alla elektriska komponenter, inklusive NC-styrningen, är integrerade i pressramen, vilket eliminerar behovet av ett separat styrskåp.

PROMESS E-shim

E-shim är utformad för att enkelt kunna integreras i befintliga fixturer utan behov av kostsam anpassning av utrustningen. Genom extern styrning kan E-shim justeras för att kompensera för formavvikelser i realtid, även medan produktionen är igång.

Linjärt rotationssystem

 Universal Rotational Joining Module (URFM) är speciellt designad för krävande applikationer där både axiella och rotationskrafter måste appliceras och övervakas samtidigt. URFM styrs via två oberoende axlar och övervakas av vår integrerade PROMESS-mjukvara, vilket möjliggör generering, övervakning och spårning av kraft-förskjutnings- och vridmoment-vinkelkurvor.

UFM Line5 RX

Line5 RX Universal Joining Modules är idealiska för enkla och komplexa monterings- och anslutningsprocesser samt inspektions- och testapplikationer inom ett kraftområde från 0,2 till 500 kN. Dessa moduler möjliggör styrning av flera pressar med endast en styrenhet, vilket effektiviserar processen och sparar tid och resurser.

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20